21 Marsi Dita Botërore e Sindromës Daun

Falë bashkëpunimit me prindërit dhe mësueset e nxënësve si dhe me përkrahjen e vullnetarëve të saj, shoqata Handimak, edhe pse në kushte pandemie, gjithmonë duke respektuar masat anti-kovid, shënoi këtë ditë me aktivitete të ndryshme të fëmijëve.

Kolazh me foto nga aktivitete e nxënësve